Afscheid nemen van je diesel: 3 redenen op een rij

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Diesel » Afscheid nemen van je diesel: 3 redenen op een rij

Afscheid nemen van je diesel: 3 redenen op een rij

De dieselauto is de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws geweest. De auto zou niet meer voldoen aan de uitstootwaarden en daarnaast zorgen steeds meer milieuzones voor mindere toegang tot verschillende Europese binnensteden.

Wanneer je zelf in het bezit bent van een oude dieselauto is het dan ook aan te raden om deze zo snel mogelijk te verkopen. De waarde van de dieselauto daalt en dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat je minder geld krijgt voor jouw diesel. Wat zijn meer redenen om je auto nu nog te verkopen aan Autodirectdeal.nl? Hier vind je er drie op een rij.

1: Nieuwe regels en milieuzones

Onlangs maakte de gemeente Den Haag bekend per 2021 een milieuzone in te stellen in de binnenstad. Hiermee volgt de stad het voorbeeld van onder andere Amsterdam en Utrecht. En de verwachting is dat steeds meer steden een milieuzone gaan instellen. Iedere stad heeft eigen regels en normen inzake de milieuzones. Om nadelen te voorkomen voor jouw diesel, verkoop je deze voor een goede prijs online.

afscheid van Diesel

2: Prijs van diesels daalt

Een andere reden om afscheid te nemen van je oude diesel is de daling van prijzen. Je krijgt steeds minder voor je dieselauto en dat betekent dat je op den duur flink wat verlies loopt. Wanneer je vandaag nog je oude dieselauto verkoopt loopt je het minste risico. Bij Autodirectdeal.nl krijg je een betere prijs dan bij de garage of de dealer.

3: Verhoging van wegenbelasting

Per 2020 betalen oude dieselauto’s een toeslag en hiermee is ook de wegenbelasting verhoogt. Om te voorkomen dat je dit jaar meer dan €200 extra betaalt verkoop je de dieselauto gemakkelijk en snel online. Laat je auto online taxeren en profiteer van onze hoogste-bod garantie.

Hoe gaan we te werk

Auto gegevens

Gratis taxatie

Direct gegevens

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Laaste nieuws

Nieuwe eigenaar Autodirectdeal!

Afscheid nemen van je diesel: 3 redenen op een rij

Dieselauto belasting: hoeveel moet je betalen?

Dieselauto toeslag betalen voor de uitstoot van fijnstof

Dieselauto APK laten keuren: hoe werkt dat?