Schadeauto online verkopen: hoe doe je dat?

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Schadeauto online verkopen: hoe doe je dat?

Een schadeauto online verkopen, je hoort er steeds vaker over, maar hoe gaat het in zijn werk? Ten eerste is het zaak de dagwaarde van de auto te bepalen. De aard en omvang van de schade zijn daarvoor belangrijk evenals de leeftijd en kilometerstand van de auto.

Een auto met schade is niet altijd even gemakkelijk te verkopen. Een RDW erkende online inkoper kan dan een uitkomst zijn. Je wil je auto tenslotte wel verkopen voor de beste prijs.

Sloopauto of schadeauto?

Een beschadigde auto is soms nog maar zo weinig waard dat het een sloopauto wordt. Dit hangt uiteraard af van de reparatiekosten in vergelijking met de dagwaarde van je auto. Is het schadebedrag hoger dan de dagwaarde dan wordt je auto economisch total loss verklaard. Hij is weliswaar nog te repareren, maar financieel is het niet meer de moeite waard.

Een online auto-inkoper kan je precies vertellen wat je auto nog waard is en wat de reparatiekosten zijn. Je kunt direct een taxatie aanvragen. Binnen 24 uur krijg je een bod. Twijfel je aan de hoogte daarvan, dan kun je natuurlijk een second opinion opvragen. Er zijn aanbieders genoeg, maar Autodirectdeal durft je te garanderen dat er online geen hoger bod te vinden is.

Is je auto weliswaar niet total loss, maar heb je ook geen zin om nog te investeren in je auto dan kun je hem ook aanbieden aan een online inkoper. Je bent dan snel van je brik verlost en kunt lekker op zoek naar een andere wagen.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

 • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

 • Gratis taxatie bij u voor de deur!

 • Direct het geld op uw rekening!

 • Gratis ophaalservice in het hele land!

 • Alle administratie direct in orde!

 • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Wat is mijn schadeauto nog waard?

De waarde van je schadeauto hangt van een heleboel factoren af. Uiteraard is de staat van je auto van het aller grootste belang, maar ook als hij total loss is, hangt het er nog vanaf wat je met je auto gaat doen en zelfs waar je woont. Sommige gemeentes bieden slooppremies als je je oude auto inlevert bij een RDW erkend sloopbedrijf, die de auto voor je demonteert.

Bij autodemontage worden alle bruikbare onderdelen uit je auto gesloopt en de rest van het vehikel wordt op correcte wijze afgevoerd. Soms kun je nog wel 1.500 euro aan slooppremies ontvangen.

Is je auto nog wel te repareren, dan bepalen vooral kilometerstand en leeftijd de dagwaarde van je auto plus natuurlijk de reparatiekosten. Vraag snel een gratis taxatie aan en je krijgt binnen 24 uur antwoord op die prangende vraag: wat is mijn auto waard?

Schadeauto online verkopen: het stappenplan

Je wil nu toch echt snel van je schadeauto af dus hoe pak je dat concreet aan? Het is heel simpel: volg dit stappenplan en voor je het weet is je schadeauto weg en scheur je rond in een nieuwe wagen.

 1. Vraag een taxatie aan
  Het begint natuurlijk allemaal met het invullen van je kenteken op deze website. Wij nemen dan direct contact met je op en brengen binnen 24 uur een bod uit. We garanderen de hoogste prijs, maar vind je toch ergens een beter bod, laat het ons weten en wij leggen het verschil bij.
 2. Maak een afspraak met onze medewerker
  Zijn we tot een akkoord gekomen over het bod dan kan onze medewerker bij je langskomen. Als het geld is overgemaakt, komen we de auto gratis bij je ophalen, waar je ook woont. Zo hoef je zelf dus haast niets te doen.
 3. Ontvang het vrijwaringsbewijs
  Als je auto niet meer rijdt, wil je natuurlijk ook geen wegenbelasting meer betalen en al helemaal geen oproep voor de APK ontvangen. Daarvoor is een vrijwaringsbewijs nodig van het RDW. Ook daar zullen wij voor zorgen. Zo betaal je vanaf het moment dat wij de auto meenemen geen wegenbelasting meer. Je kunt dan lekker op zoek naar een andere auto en wie weet hoef je daar niet eens zoveel extra voor te betalen.
Schadeauto online verkopen: wat is je auto waard?

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Snel duidelijkheid

Onze specialisten nemen snel na uw aanvraag contact op. Telefonisch nemen we met u alle opties door. Waarna u zelf kunt kiezen of het aanbod aantrekkelijk is voor u. Zo heeft u snel duidelijkheid.