Je sloopauto online verkopen: de snelste manier om er vanaf te komen

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Je sloopauto online verkopen: de snelste manier om er vanaf te komen

Je sloopauto staat al snel in de weg. Je kunt er niets meer mee. Hij rijdt vaak niet meer, maar zomaar naar de sloop brengen wil je ook niet. Wie weet, kun je er immers meer geld voor krijgen als je hem op een andere manier verkoopt. Die kans is zeker groot. Kies je ervoor je sloopauto online te verkopen dan ben je meestal beter af.

Een door de RDW gecertificeerd demontagebedrijf, zoals Autodirectdeal, biedt én een hogere vergoeding én verzorgt alle andere zaken die komen kijken bij het verkopen van een sloopauto.

Wanneer is een auto een sloopauto?

Simpel gezegd is je auto een sloopauto als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van je auto. Je auto wordt dan economisch total loss verklaard. Het kan best zijn dat hij dan nog wel rijdt, maar gewoon niet meer door de APK komt. Je auto kan ook technisch total loss zijn. Dat is het geval na een ongeluk of ander incident, waardoor de wagen in de kreukels ligt of helemaal niet meer rijdt. Er is dan geen redden meer aan.

In beide gevallen is je auto rijp voor de sloop. Dat betekent nu overigens wel iets anders dan vroeger. Vroeger was je auto als hij total loss werd verklaard niet meer dan een paar kilo oud ijzer dat weinig meer opbracht. Je moest al blij zijn als iemand je auto kwam ophalen.

Tegenwoordig zijn er officieel gecertificeerde demontagebedrijven die alle onderdelen van je auto demonteren en verkopen, soms zelfs in het buitenland. Je sloopauto wordt daardoor een stuk meer waard en kan nog een leuk bedrag opbrengen wat je mooi bij kunt leggen bij je nieuwe auto.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

 • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

 • Gratis taxatie bij u voor de deur!

 • Direct het geld op uw rekening!

 • Gratis ophaalservice in het hele land!

 • Alle administratie direct in orde!

 • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Wat is de waarde van een sloopauto?

Wat de waarde van je sloopauto precies is, kun je het snelst achterhalen door op deze website je kenteken in te vullen. Wij taxeren je auto dan binnen 24 uur en brengen direct een bod uit. De waarde van je auto kan oplopen tot wel duizend of 1.500 euro, doordat er nog verkoopbare onderdelen in zitten.

Denk aan een werkende airco, goed onderhouden autostoelen of een moderne radio, maar ook lampen, ruiten en deuren zijn nog geld waard. Daarnaast is er natuurlijk nog het oud ijzer dat per kilo een bepaald bedrag opbrengt. Voor het demontagebedrijf is jouw oude auto dus soms nog heel waardevol.

Je kunt ook zelf een paar dingen doen om te zorgen dat je sloopauto meer geld opbrengt.

 • Schoonmaken
  Een verzorgde, schone auto brengt meer op dan een vies, verweerd exemplaar dat vol met stof zit. Maak dus voor je auto getaxeerd wordt alles goed schoon. Haal een doekje over het dashboard en schrob de buitenkant van je auto met een borstel en een emmer water.
 • Papieren in orde brengen
  Een demontagebedrijf heeft net als jij weinig zin in gedoe. Het liefst handelt het de zaak zo snel mogelijk af. Het is daarom fijn als het papierwerk in orde is. Zorg dat je alle documenten, zoals het kentekenbewijs en de verzekeringspapieren bij de hand hebt. Dan is de afhandeling zo snel mogelijk geregeld. En dat is natuurlijk voor beide partijen fijn.
Sloopauto online verkopen: zo doe je dat

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Je sloopauto online verkopen: hoe werkt dat?

Je zit misschien met je handen in het haar: die kapotte auto staat voor de deur en je wilt er vanaf, maar je weet niet goed hoe. Weet dat wij je kunnen helpen. Sterker nog, dat we alle zorgen uit handen nemen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Wat er dan gebeurt is het volgende:

 • Taxatie
  Zodra je je kenteken op onze website invult, brengen wij binnen 24 uur een bod uit. Daar hoef je natuurlijk niet mee akkoord te gaan. Je kunt gerust bij andere demontagebedrijven informeren. Één ding durven wij wel te garanderen: wij bieden het hoogste bedrag voor je auto. Vind je ergens een beter bod informeer ons dan en wij lossen het op.
 • Ophaalservice
  Als we een deal hebben gesloten, maken we een afspraak. Een van onze medewerkers komt dan bij je langs. We maken het geld over en nemen de auto gratis mee, waar je ook woont. Zo hoef je dus niet zelf meer met je auto de weg op. Wel zo handig.
 • Papierwerk
  Al het belangrijke papierwerk regelen wij voor je. Zo zullen we een vrijwaringsbewijs meenemen, zodat je auto per direct uitgeschreven wordt voor de wegenbelasting en APK. Zelf moet je nog even je verzekering stopzetten en dan is alles afgehandeld.
 • Een andere auto
  Je sloopauto verkopen, daar hoef je weinig aan te doen, zoals je merkt. Autodirectdeal regelt alles voor je. Er is echter één ding dat je echt zelf moet doen en dat is een andere auto aanschaffen. Maar met de goede deal die je van ons hebt gekregen, is dat vast geen probleem.

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Snel duidelijkheid

Onze specialisten nemen snel na uw aanvraag contact op. Telefonisch nemen we met u alle opties door. Waarna u zelf kunt kiezen of het aanbod aantrekkelijk is voor u. Zo heeft u snel duidelijkheid.