Auto-opkoper vinden? Laat je auto direct taxeren!

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Auto-opkoper vinden? Laat je auto direct taxeren!

Er zijn veel opties als je van je auto af wilt. Je kunt ermee naar de garage om hem in te ruilen. Je kunt zelf aan de slag om hem op een biedingswebsite of autoverkoopplatform te zetten, zoals Marktplaats of Autoscout24. Maar je kunt hem ook laten opkopen via onze website, Autodirectdeal. 

Als je hebt besloten om je auto te verkopen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk daad bij het woord voegen. Maar het is soms lastig om door de bomen het bos te zien, er zijn namelijk enorm veel opties. Wat is de meest betrouwbare manier en hoe ben je het snelst van je auto af?

 

Auto zelf verkopen of inruilen?

Zelf verkopen levert vaak meer op dan wanneer je hem bij een garage inruilt voor een andere auto. Het duurt alleen langer, kost veel meer tijd en energie en het is de vraag of je überhaupt van je auto af komt. Bovendien weet je niet of de koper ook betrouwbaar is - komt hij of zij wel opdagen?

Een snellere en gemakkelijkere manier is natuurlijk om je tweedehands auto in te ruilen voor een nieuwer exemplaar. Maar de prijs die je er dan voor krijgt, is afhankelijk van de aankoopprijs van je nieuwe auto. Hoe duurder je nieuwe auto, hoe hoger de inruilprijs. Je moet dus investeren om er zoveel mogelijk geld uit te halen.

 

Steeds vaker op laten kopen

Steeds meer mensen kiezen voor gemak en geven de verkoop uit handen. Dat blijkt uit verkoopcijfers van 2019. Deze tonen aan dat steeds minder mensen hun auto onderling verkopen.

In 2019 namen de onderlinge verkopen met 7 procent af ten opzichte van een jaar daarvoor. Met in totaal 695.000 (35,3 procent) daalde het marktaandeel van particulieren.

Steeds meer mensen kiezen dus voor zekerheid, snelheid en gemak om van hun auto af te komen. Ze verkopen hem bijvoorbeeld aan auto-opkopers tegen een scherpe prijs. Dat is een voordelig alternatief, want je weet direct waar je aan toe bent.

 

Gegarandeerd de hoogste inkoopprijs

Dat geldt ook voor de werkwijze van Autodirectdeal. Die is helder en duidelijk: je krijgt een eerlijke prijs voor jouw gebruikte auto. Wij garanderen bovendien dat je van ons de beste prijs krijgt. Ook weet je met ons zeker dat je auto verkocht wordt: je krijgt namelijk een gegarandeerd bod.

Dat geldt ook voor oude auto’s, sloopauto’s en schade-auto’s. Wij kopen alle auto’s, dus laat een vrijblijvende taxatie doen.

 

Auto opkopen, zo werkt het

Om je auto via ons te verkopen, hoef je helemaal niet de deur uit. Alles wordt gewoon geregeld via onze website, gratis en vrijblijvend. Dit is onze werkwijze.

 1. Je vult het kenteken in van je auto via de kenteken-check. Wij vinden je auto en vragen je wat jij ervoor zou willen hebben. Je vult je gegevens in, zodat we je een voorstel kunnen sturen.
 2. We komen op locatie voor een vrijblijvende taxatie van je auto, waarbij we de waarde van jouw auto bepalen. Je krijgt gegarandeerd de beste prijs.
 3. Je maakt de deal met Autodirectdeal, een betrouwbare auto-opkoper. Het afgesproken bedrag wordt bijgeschreven op je rekening en we komen de auto gratis ophalen en overschrijven, waar ook in Nederland.

Verkoop je je auto via onze website, dan ben je er binnen 24 uur vanaf en je hebt er geen omkijken meer naar. En je krijgt ook nog eens de beste prijs voor jouw tweedehands auto. Gegarandeerd.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

 • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

 • Gratis taxatie bij u voor de deur!

 • Direct het geld op uw rekening!

 • Gratis ophaalservice in het hele land!

 • Alle administratie direct in orde!

 • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Voordelen ten opzichte van zelf verkopen

Zelf je auto verkopen is behoorlijk veel gedoe. Je moet foto’s maken, een advertentie plaatsen, reageren op reacties, handig zijn in onderhandelen. Wanneer je je auto laat opkopen, heb je al die zorgen niet. De deal ligt al voor je klaar.

Bij Autodirectdeal hoef je alleen maar je kenteken en je gegevens in te vullen. Je krijgt een aanbod met gegarandeerd de hoogste prijs. Het enige wat je hoeft te doen, is akkoord te gaan met de deal. Wij regelen de rest, gratis en snel.

Je krijg direct het geld op je rekening bijgeschreven en wij zorgen voor de afhandeling. We komen de auto ophalen op de plek die jij wilt en wij zorgen voor de overschrijving.

Je hoeft dus niet meer te adverteren en onderhandelen. Je weet zeker dat je een betrouwbare koper hebt, die alles voor je regelt. Simpel toch?

 

Waarom Autodirectdeal?

Wanneer je zoekt op internet, vind je veel auto-opkopers. Bij Autodirectdeal weet je zeker dat je een betrouwbare partner hebt. Hier kun je bij ons van op aan:

 • Snelle online prijsindicatie

 • Gratis ophaalservice in heel Nederland

 • Gratis taxatie op locatie

 • Direct uw vrijwaringsbewijs

 • RDW erkend

 • Gegarandeerd de hoogste prijs

Kortom: bij ons weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Het maakt niet uit of je nu een oude auto, sloopauto of auto met schade hebt: je krijgt altijd een vrijblijvende taxatie van de waarde.

 

Doe snel de check

Benieuwd wat je voor jouw auto kunt krijgen? Doe dan snel de check en vul je kenteken in. We sturen je dan een prijsindicatie, gegarandeerd de hoogste prijs.

Auto opkoper

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!