Auto verkopen zonder apk? Verkoop hem aan ons!

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Auto verkopen zonder apk? Verkoop hem aan ons!

De apk is altijd een spannend moment. Wat als hij afgekeurd wordt? Veel mensen overwegen de auto te verkopen als de auto niet door de apk-keuring komt. Wat zijn de opties en wanneer houd je het meeste over?

Nog steeds verkopen veel mensen de auto zelf. Van alle verkochte auto’s werd in 2019 35,3 procent onderling verkocht, zo meldt BOVAG. Wel zien we dat het steeds minder wordt. Dat is begrijpelijk, want het is een hele klus. Helemaal als er geen apk op zit.

Wie zelf zijn auto zonder apk verkoopt, houdt vaak weinig over. Terwijl er vaak nog genoeg bruikbare onderdelen op zitten. Hij is dus nog best wat waard.

 

Waarde van een afgekeurde auto

Als hij is afgekeurd, drukt dat enorm op de waarde van de auto. Het is dan de vraag of het zin heeft om hem eerst te repareren voordat je hem verkoopt. Soms kost het meer geld dan het bij verkoop oplevert.

Ben je van plan zelf aan de slag te gaan, houd er dan rekening mee dat de verkoopprijs veel lager is dan eenzelfde auto met een nieuwe apk. Bovendien ben je er veel tijd aan kwijt. Je moet foto’s maken, een advertentie plaatsen, reageren op vragen en onderhandelen.

En dan ben je er nog niet. Vaak wil een koper de auto eerst zien en misschien wel even een proefritje maken. Als je zo snel mogelijk van je auto af wilt, dan is dat een proces waar je helemaal geen tijd voor hebt.

 

Auto opkopen

Het kan dan interessant zijn om je auto te verkopen aan een auto-opkoper. Autodirectdeal koopt alle auto’s op. Of hij nou wel of niet door de keuring is. En zelfs als de auto rijp is voor de sloop.

We maken dan ook speciale offertes voor sloopauto’s en schade-auto’s. En we bieden gegarandeerd de beste prijs.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

  • Gratis taxatie bij u voor de deur!

  • Direct het geld op uw rekening!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Auto afgekeurd? Verkoop hem aan ons

Heb je een apk-afgekeurde auto? Laat hem dan eens vrijblijvend taxeren door ons. Je hoeft alleen maar je kenteken in te vullen, wij doen de rest. Zo gaan we te werk:

  1. Je geeft aan ons je kenteken door. Wij kijken op basis van je kenteken welke auto je hebt. Jij vult je gegevens in, waarna we contact met je opnemen om een taxatie in te plannen.
  2. We komen op locatie om je auto vrijblijvend te taxeren. Dat kan al binnen 24 uur. Vervolgens doen we een aanbod, met gegarandeerd de hoogste prijs. Jij bepaalt of je akkoord gaat.
  3. Ga je akkoord, dan boeken we direct het bedrag over. De rest regelen wij. We komen de auto ophalen en schrijven hem zelf over.

Als je je auto via Autodirectdeal verkoopt, hoef je dus de deur niet uit, alles wordt geregeld. Dat geldt voor alle auto’s. Wij kopen ook sloopauto’s en auto’s waarvan de apk is verlopen.

 

Verkoop jouw auto aan Autodirectdeal

Autodirectdeal is een betrouwbare partner die auto’s opkoopt. Heb je een auto waarvan de apk is verlopen? Of is hij afgekeurd? Laat je auto dan gratis taxeren. Je bepaalt zelf of je je auto verkoopt aan ons. Doe direct de check.

Auto verkopen zonder apk