Over ons

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Over ons

Heeft u een auto die niets meer waard is en dus rijp is voor de sloop? Of is de schade zo groot dat u ernstig twijfelt of een reparatie nog wel de moeite waard is? Dan is Autodirectdeal de partner die u zoekt. Wij voeren gratis taxaties uit, regelen alle benodigde administratie, betalen u meteen het afgesproken bedrag en nemen zelfs uw auto mee. En het grootste voordeel: u krijgt bij ons gegarandeerd het hoogste bod. 

Wij zijn gevestigd in Amersfoort en hebben jarenlange ervaring in het verwerken van sloop- en schade-auto's. We zijn in het hele land actief en komen dus ook bij u aan huis. Vul uw kenteken in en ontdekt wat uw auto nog waard is. Daarna doen wij de rest!

Taxatie

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Wat wij voor jou doen

Autodirectdeal werkt heel eenvoudig. U vult uw gegevens in, wij doen de rest.

Zo gaat het verder

Als onze medewerker de taxatie heeft verricht en u bent een prijs overeengekomen, hoeft u verder niets meer te doen. Wij regelen het vrijwaringsbewijs. Daarmee bent u per direct vrijgesteld van wegenbelasting, autoverzekering en apk. Nadat u het afgesproken bedrag heeft ontvangen, nemen wij de auto mee, waar u ook woont. U hoeft dus niet zelf met uw sloopwagen op pad. Wel zo makkelijk! 

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.