Oude auto verkopen? Wij kopen je auto!

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Oude auto verkopen? Wij kopen je auto!

Een oude auto heeft zo z’n charme. Maar soms ben je toe aan wat meer comfort: een nieuwere auto heeft nou eenmaal meer opties en is meestal beter voor het milieu. Je oude auto verkopen dan maar? Zo krijg je er het meeste voor terug.

De verkoop van een auto die op leeftijd is, is soms lastig. Want hij is jou wel veel waard, maar zie je dat ook terug in de prijs die je ervoor krijgt? Heb je een klassieke auto, dan heb je geluk: volgens BOVAG wordt hij steeds meer waard. Maar een ‘gewone’ oude auto: daar hebben mensen veel minder voor over dan je denkt.

 

Economische waarde

We zien dan ook vaak dat mensen die zelf hun oude auto verkopen, die tegen een te hoge prijs willen verkopen. De emotionele waarde is nou eenmaal niet hetzelfde als de economische waarde. Wat je auto waard is, is dus moeilijk in te schatten.

Als je het zelf probeert, krijg je er meestal veel minder voor dan je zou willen. En dan hebben we het nog niet over al het gedoe dat daarbij komt kijken.

Denk aan het adverteren, onderhandelen en afspreken met een potentiële koper. Het is een enerverend proces en resulteert niet altijd in succes. En soms ga je akkoord met een prijs, terwijl je er eigenlijk meer voor had willen hebben. Zonde van alle tijd en moeite.

Daarom is het interessant om je auto te laten opkopen. Er zijn verschillende auto-opkopers op de markt, zoals Autodirectdeal. Bij Autodirectdeal kopen we ook oude auto’s en sloopauto’s. Of ze nou rijden of niet.

 

Afgekeurde auto verkopen

Als je auto niet door de apk is gekomen, dan is het lastig om hem zelf te verkopen. Bijna niemand wil een kapotte auto kopen. Dat is jammer, want zelfs een apk-afgekeurde auto heeft nog onderdelen die in goede staat zijn. Dat geldt ook voor sloopauto’s.

Bij Autodirectdeal weten we dat op waarde te schatten. Laat daarom vrijblijvend een taxatie doen. Voor schade-auto’s en voor sloopauto’s.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

  • Gratis taxatie bij u voor de deur!

  • Direct het geld op uw rekening!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Auto verkopen via Autodirectdeal, zo werkt het

Als je hebt besloten dat je je auto wilt verkopen door een auto-opkoper, vul dan eens het kenteken in bij onze speciale tool. Dat is geheel vrijblijvend. En we garanderen dat wat je voor je auto krijgt, meer is dan bij een andere opkoper.

  1. Je vult je je kenteken in en wij zoeken jouw auto in de database. Vervolgens vul je zelf je gewenste verkoopprijs in en je gegevens, zodat we een vrijblijvend aanbod kunnen doen.
  2. We komen op locatie om de auto te taxeren. Daarna doen we een aanbod. Jij bepaalt of je akkoord gaat of niet.
  3. Als je akkoord gaat, boeken we meteen het bedrag over op je rekening. Je hoeft verder niets te doen. Wij halen de auto op en schrijven hem over.

Wil je snel van je auto af? Geen probleem. De verkoop van een oude auto kan al binnen 24 uur. En je kunt hem gewoon laten ophalen.

 

Doe snel de check

Ben je benieuwd wat je voor je auto kunt krijgen? Je kunt de check 7 dagen per week, 24 uur per dag aanvragen. Dus vul geheel vrijblijvend je kenteken in, dan nemen we snel contact met je op. Doe de check.

Oude auto verkopen

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!