Taxatie: verkoop uw auto online

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Taxatie

Of uw auto nu rijp is voor de sloop of schade heeft, waardoor u twijfelt over de verkoop, een taxatie is in beide gevallen noodzakelijk. Autodirectdeal kan uw auto direct én gratis taxeren. Zo werkt het:

Aan de hand van vier indicatoren wordt de dagwaarde van uw auto bepaald.

De kilometerstand
Het aantal kilometer op de teller is bepalend voor de waarde van uw auto. Heeft de wagen meer dan 300.000 kilometer gereden dan is hij doorgaans total-loss. Bij andere kilometerstanden hangt het af van de rest van de staat van de auto.

Bouwjaar auto
Vanzelfsprekend heeft het bouwjaar invloed op de dagwaarde van de auto. Hoe ouder de auto hoe minder hij nog waard is.

Taxatie

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Snelle online prijsindicatie

  • Gratis ophaalservice in heel Nederland

  • Gratis taxatie op locatie

  • Direct uw vrijwaringsbewijs

  • RDW erkend

  • Gegarandeerd de hoogste prijs

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Meer over de taxatie

Staat van de auto
Hoe groot de schade aan uw sloopauto is, is bepalend voor de dagwaarde. Ook andere gebreken aan de motor of het interieur zijn van invloed op de waarde bij het verkopen van je sloopauto.

Accessoires in auto
Zit er nog een autoradio in uw auto die waardevol is of een airco die kan worden hergebruikt? Ruitenwissers, rempedalen, u kunt het zo gek niet bedenken of het heeft nog waarde. Het kan u zomaar honderden euro’s schelen.
Door alle factoren die de waarde van uw auto kunnen verhogen uitgebreid onder de loep te nemen kunnen wij garanderen dat u de maximale prijs krijgt voor uw sloop- of schade-auto!

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.