Zo werkt het

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Hoe gaan we te werk

Autodirectdeal werkt heel eenvoudig. U vult uw gegevens in, wij doen de rest. Van de taxatie tot de ophaalservice, wij staan direct voor u klaar!

Autogegevens

In bovenstaande module kunt u heel simpel uw kenteken invullen. Dan krijgt u direct een indicatie van de waarde van uw auto. Wij nemen daarna contact met u op en komen zo spoedig mogelijk bij u langs.

Gratis taxatie

Laat nu uw auto gratis taxeren. Wilt u snel van uw auto af én ontvangt u graag de beste prijs? Zoek dan niet verder en neem vlug contact met ons op. Een medewerker komt bij u langs en bepaalt direct de waarde van uw auto, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Direct geld

Groot voordeel van Autodirectdeal is dat u, zodra u akkoord bent, direct uw geld ontvangt. U hoeft geen maanden te wachten op een overschrijving, maar krijgt het geld meteen op uw rekening of in uw portemonnee, zoals u wilt.

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Zo werkt het

Eerst maakt u een afspraak op een tijd en plaats die u schikt. Daarna komt er een ervaren medewerker gratis uw auto taxeren. Hij onderzoekt de staat van uw wagen, bekijkt wat de losse onderdelen nog waard zijn en bepaalt de algehele waarde door de kilometerstand en het bouwjaar in overweging te nemen. De prijs die daaruit rolt, wordt uiteraard met u besproken. Indien u akkoord gaat met het bod, wordt het vervolgproces in werking gezet.

Als onze medewerker de taxatie heeft verricht en u bent een prijs overeengekomen, hoeft u verder niets meer te doen. Wij regelen het vrijwaringsbewijs. Daarmee bent u per direct vrijgesteld van wegenbelasting, autoverzekering en apk. Nadat u het afgesproken bedrag heeft ontvangen, nemen wij de auto mee, waar u ook woont. U hoeft dus niet zelf met uw sloopwagen op pad. Wel zo makkelijk! 

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd de beste prijs!

  • Gratis taxatie online & telefonisch

  • Deal? Direct geld!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Op afspraak geregeld