• Snelle taxatie

 • Direct geld

 • Direct vrijwaring

Waarde schade-auto

De snelste weg naar de hoogste prijs. Vul direct uw kenteken in. 

 • Voer uw kenteken in en klik op "check".
 • checkbutton

Het ene moment rijdt uw auto als een zonnetje en het volgende staat u met panne langs de weg. Of nog erger met een dikke deuk in uw wagen. Ineens is uw auto een schade-auto geworden. Wat is hij dan nog waard? Autodirectdeal helpt u niet alleen met het bepalen van de waarde van uw schade-auto, maar zorgt er ook nog eens voor dat u dat bedrag daadwerkelijk ontvangt.

Wat is een schade-auto?

Het woord zegt het al: een schade-auto is een auto waaraan op wat voor manier dan ook schade is ontstaan. Het bekendst is de blikschade die een auto oploopt na een ongeval, maar er kan ook motorische of technische schade zijn door langdurig gebruik of slijtage. Het meest voorkomend zijn kleine vormen van schade, zoals krassen of deukjes. Of de auto het nog waard is om gerepareerd te worden kunt u het beste laten bepalen door een schade-expert als Autodirectdeal. Wij kunnen dan de benodigde vervolgstappen voor u zetten.

Hoe bepaalt u de waarde van een auto met schade?

Mensen denken vaak dat er maar twee opties zijn bij een schade-auto: laten repareren of naar de sloop brengen, maar er is nog een derde mogelijkheid: de auto verkopen inclusief de schade. Welke optie voor u het beste is, hangt af van de dagwaarde van de auto minus de reparatiekosten. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Want wat is die dagwaarde precies? Wat zijn de exacte reparatiekosten? En hoe verhouden die zich tot elkaar? Alles hangt af van het merk, de populariteit ervan, de kilometerstand, het bouwjaar et cetera. Autodirectdeal kan het totaalplaatje voor u op een rijtje zetten en u een scherp bod doen, zodat u op basis daarvan een besluit kunt nemen.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

 • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

 • Gratis taxatie bij u voor de deur!

 • Direct het geld op uw rekening!

 • Gratis ophaalservice in het hele land!

 • Alle administratie direct in orde!

 • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

4 stappen om een auto met schade te verkopen

 1.  Doe onderzoek
  Iedereen kan zijn kentekengegevens invullen op Autodirectdeal.nl en erachter komen wat de auto waard is als er geen schade zou zijn. Het is geen definitief bod, maar het bedrag geeft wel een goede indicatie.
 1. Achterhaal wat de reparatiekosten zijn
  Uw auto is kapot. Of de hele voorkant nu in de kreukels ligt, u enkel tegen een paaltje bent gereden of dat de motor compleet is uitgevallen, uw auto heeft aan waarde verloren door de schade. Cruciaal is natuurlijk hoe hoog de reparatiekosten zijn. Welke nieuwe onderdelen zijn er nodig? Wat kost het om die te plaatsen?
 1. Bereken de waarde van uw schade-auto
  Uw schade-auto heeft ook mét de schade nog een bepaalde waarde. Met de informatie uit stap 1 en 2 kunt u die waarde gemakkelijk uitrekenen. De prijs die u voor uw auto kunt krijgen is immers de dagwaarde minus de reparatiekosten. De vraag die overblijft is dan: is die prijs de moeite waard?
 1. Neem een besluit
  De auto laten repareren, naar de sloop brengen of toch verkopen met schade, wat kunt u het beste doen? Er is een trucje om daar achter te komen. Zijn de reparatiekosten hoger dan de actuele waarde dan kunt u de schade-auto beter verkopen zonder hem te repareren. Is de verkoopwaarde lager dan de actuele waarde dan loont het de moeite om de schade-auto te laten maken.

Waarom u een auto met schade beter niet zelf kunt verkopen

U kunt bovenstaande stappen natuurlijk zelf uitvoeren, maar dat is ten eerste niet zo eenvoudig, ten tweede is het tijdrovend en ten derde mist u de expertise van een deskundige, die voor u het maximale uit uw verkoop weet te halen. Autodirectdeal heeft jarenlange ervaring met het taxeren, repareren en verkopen van auto’s en kan u dus op al deze gebieden een grote dienst bewijzen.

 

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Zo gaat Autodirectdeal te werk

3 voordelen van Autodirectdeal

 1. Wij ontzorgen

U hoeft niet eerst het hele internet af te struinen op zoek naar de juiste informatie. U hoeft niet verschillende garages met elkaar te vergelijken. U hoeft niet te wikken en te wegen of de auto de reparatie nog waard is en u hoeft ook niet te zorgen dat u auto bij de juiste koper of monteur terechtkomt. Dat doet Autodirectdeal allemaal voor u.

 1. Wij regelen de beste prijs

Autodirectdeal heeft jarenlange ervaring met het bepalen van de waarde van schade-auto’s. Onze taxateurs weten auto’s op waarde te schatten en we kunnen de beste mensen inschakelen om de reparatiekosten te bepalen. Zo weet u zeker dat u direct de beste autodeal heeft en hoeft u niet verder te zoeken.

 1. Wij voorkomen dat u in de belangrijkste valkuil trapt

Bijna iedereen is geneigd om zijn schade-auto te laten repareren, ook al is hij dat eigenlijk niet meer waard. Mensen weten dat vaak wel, maar ze zijn gehecht aan hun auto of vinden het zonde om een in principe goed werkend vehikel naar de sloop te brengen. Tegen beter weten in laten ze hun schade-auto toch repareren. Daarmee gooien ze feitelijk geld weg. Wij kunnen helpen om dat te voorkomen door u te wijzen op de voordelen van verkopen zonder reparatie.

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.