Citroën taxeren – eenvoudig online

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Citroën taxeren – eenvoudig online

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Citroën aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merken-Citroen

Het Franse automerk Citroën dankt zijn naam aan de oprichter André Citroën. Meneer Citroën was een ingenieur die het automerk aan het begin van de twintigste eeuw oprichtte. Sinds 1976 is Citroën onderdeel van PSA Peugeot Citroën. De modellen van het Franse merk hebben vaak namen die enkel uit twee letters of een letter en cijfer bestaan, zoals de in de jaren 90 populaire Citroën AX en Citroën ZX.

Vandaag de dag zijn de C- en DS-modellen erg populair. Zo is er de DS3; de leuke stadsauto waarbij het dak in een andere kleur uit te voeren is dan de rest van de auto. Sinds kort is er ook een SUV-versie van de DS3, de DS3 Crossback. Een ander populair model is de C4 Picasso, een middenklasse MPV die prima als gezinsauto dienst kan doen. De Citroën Berlingo en de Citroën Jumper zijn populaire bestelwagens van de Franse autofabrikant.

2CV
AX
Berlingo
BX
C-Zero
C-Crosser
C1
C2
C3
C3 Picasso
C4
C4 Aircross
C4 Cactus
C4 (Grand) Picasso
C5
C6
C8
CX
DS
DS3
DS4
DS5
Evasion
Nemo
Saxo
Xantia
Xsara
XM
ZX
Jumper
Jumpy Combi
Space Tourer

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Citroën rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!