Honda taxeren? Eenvoudig online

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Honda taxeren? Eenvoudig online

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Honda aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merken-honda

Het Japanse automerk Honda dankt zijn naam aan Soichiro Honda, die het merk samen met Tako Fujisawa in 1948 oprichtte. Honda is de op acht na grootste autofabrikant ter wereld. In Japan is het de op drie na grootste autofabrikant, na Toyota en Nissan. De grootste Honda-fabriek vinden we niet in Japan, maar in het Engelse Swindon. Hier produceert het merk de auto’s voor de Europese markt. Naast Europa, zijn Noord-Amerika, Azië en Japan de belangrijkste afzetmarkten van Honda.

De populairste Honda-modellen zijn de Honda Jazz, de Honda Civic en de SUV CR-V. De Honda Jazz is een vijfdeurs hatchback die sinds 2002 op de markt is. In 2007 waren we toe aan de 2e generatie Jazz, die inmiddels ook alweer de nodige updates kreeg. De Honda Civic kent een langere geschiedenis en introduceerde het bedrijf in 1972. Ondertussen is er de 10e generatie Civic, een ruime gezinsauto met een stoer uiterlijk. De SUV CR-V is sinds 1996 verkrijgbaar en is er tegenwoordig ook in hybride uitvoering.

Accord
Civic
Concerto
CR-V
CRX
CR-Z
FR-V
HR-V
Insight
Integra
Jazz
Legend
LOGO
NSX
Prelude
S2000
Shuttle
Stream

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Honda rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!