Schadeauto inruilen: hoe pak je dat aan?

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Schadeauto inruilen: hoe pak je dat aan?

Weinig slechter voor je humeur dan autoschade. Of het nu een deukje is of een kapotte motor, als je auto al op leeftijd is, vermindert de waarde snel. Nu je auto schade heeft opgelopen, wil je hem eigenlijk gewoon zo snel mogelijk kwijt, maar je weet ook: geen particulier heeft belangstelling voor een kapotte auto.

Het beste kun je je dan wenden tot een schade- en sloopautobedrijf. De kundige experts bepalen de dagwaarde van de auto en zorgen dat je schade-auto binnen 24 uur wordt opgehaald. Autodirectdeal garandeert bovendien het hoogste bod.

Wat is mijn schadeauto waard?

Wat je schade-auto waard is, is misschien wel de meest gestelde vraag van mensen met een kapotte auto en tegelijkertijd is hij heel lastig te beantwoorden. Heb je een ernstig ongeluk gehad en is je wagen technisch total loss, dan krijg je er mogelijk nog maar een paar honderd euro voor. Ook als de motor kapot is, krijg je vaak nog maar weinig voor je auto.

Is er vooral sprake van blikschade, dan praat je weer over hele andere bedragen. Om er snel achter te komen wat je schadeauto waard is, kun je het beste je kenteken invullen op onze website. Wij komen dan direct bij je terug en voeren meteen een taxatie uit. Daarbij garanderen we het hoogste bod.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

  • Gratis taxatie bij u voor de deur!

  • Direct het geld op uw rekening!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Een schadeauto inruilen binnen 24 uur: lukt dat?

Zeker als je een ongeluk hebt gehad, heeft je schadeauto inruilen topprioriteit. Je wil immers liever niet meer herinnerd worden aan het ongeval. Bij Autodirectdeal hebben we daar begrip voor. Onze experts zullen dan ook direct contact met je opnemen en langskomen voor de taxatie.

We halen je auto gratis op in het hele land. Wij bepalen zo snel mogelijk de dagwaarde van de auto en brengen een bod uit. Als je daarmee akkoord gaat, komen we meteen bij je langs om het hele proces af te handelen. Zo ben jij snel verlost van je schadeauto en kun je snel op zoek naar een nieuwe wagen.

Hoe werkt de RDW vrijwaring?

Een schadeauto inruilen is niet zomaar klaar. De wagen moet ook uitgeschreven worden, zowel bij de verzekering als bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de RDW. Je hebt een zogenoemd vrijwaringsbewijs nodig. Dat geeft je het recht op een vrijstelling van de APK en de wegenbelasting.

Het is natuurlijk wel zo fijn dat je dat per direct niet meer hoeft te betalen als je niet meer met je auto rijdt. Autodirectdeal neemt zo’n vrijwaringsbewijs voor je mee, zodat je het alleen maar even hoeft in te vullen. De vrijstelling van wegenbelasting en APK gaat per direct in. Zo betaal je geen cent te veel.

Wat zijn de voordelen van een schadeautobedrijf?

Je kunt je auto natuurlijk via Marktplaats verkopen of hem inruilen bij een garage, maar particulieren zitten niet te wachten op een schadeauto en garages zijn niet gespecialiseerd in schadeauto’s. Een schade- en sloopautobedrijf is dat wel.

Wij weten precies hoe we snel en vakkundig alles rondom het inruilen van je schadeauto moeten regelen. Niet alleen garanderen we je de hoogste prijs, ook zorgen we voor het vrijwaringsbewijs en komen we je auto waar dan ook in Nederland gratis thuis ophalen.

Autodirectdeal is dus een fullservice-bedrijf dat je compleet ontzorgt. Je hoeft er niet zelf op uit om bij garages te informeren. Je kunt jezelf ook de moeite besparen om een online advertentie te maken. Bij Autodirectdeal is in één keer alles geregeld. Het is de snelste en voordeligste weg naar een nieuwe auto.

De voordelen op een rij:

  • Hoogste prijsgarantie: altijd de beste deal voor je schadeauto
  • Snelle afhandeling: binnen 24 uur kan alles geregeld zijn
  • Volledige ontzorging: van vrijwaringsbewijs tot ophaalservice, wij regelen het allemaal
  • Kortom: geen gedoe. Zo kun je snel op zoek naar een mooie, nieuwe auto
Schadeauto inruilen: zo pak je dat aan

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Snel duidelijkheid

Onze specialisten nemen snel na uw aanvraag contact op. Telefonisch nemen we met u alle opties door. Waarna u zelf kunt kiezen of het aanbod aantrekkelijk is voor u. Zo heeft u snel duidelijkheid.