Chevrolet taxeren? Direct de beste deal

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Chevrolet taxeren? Direct de beste deal

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Chevrolet aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Chevrolet taxeren

Chevrolet, door de Amerikanen liefkozend Chevy genoemd, is het best verkochte automerk van General Motors.

De eerste ontwerpen zijn in 1911 ontwikkeld door Louis Chevrolet, een destijds bekende, Zwitserse autocoureur. Het zo kenmerkende vlinderdaslogo dateert van 1913. Door de jaren heen heeft Chevrolet altijd zijn stempel weten te drukken op de Amerikaanse auto-industrie. Zo was het merk de eerste die in 1950 een auto met een volautomatische versnellingsbak op de markt bracht en zag in 1953 de Corvette het levenslicht: de eerste Amerikaanse sportauto die op grote schaal werd geproduceerd.

Ongeveer de helft van alle verkochte auto’s van General Motors is een Chevrolet. Het is na Ford het tweede automerk in de VS, maar ook buiten Noord-Amerika heeft Chevrolet voet aan de grond weten te krijgen. In Europa zit het hoofdkantoor in het Zwitserse Zürich. De auto’s worden hier verkocht onder de merknaam Daewoo. Als je naar de verkoopcijfers kijkt, dan is er een piek te zien in de periode 1965-1980. Daarna zakten de verkopen enigszins in, al zijn Chevrolet en Daewoo tot op de dag van vandaag bekende namen in de autosector.

Chevrolet heeft ook een milieuvriendelijke variant op de markt gebracht. De Chevrolet Silverado is een hybride pick-up die sinds 2004 te koop is. De wagen rijdt 12 procent zuiniger dan vergelijkbare pick-ups die niet hybride zijn. Chevrolet verkoopt 19 verschillende modellen, variërend van kleine autootjes tot grote SUV’s. Het meest verkocht is de Chevrolet Impala. Dit is tevens de populairste auto van de hele VS.

Chevrolet is een typisch Amerikaans automerk dat symbool staat voor de exploderende groei van de automobielindustrie aan het begin van de vorige eeuw. De Chevy is net zo Amerikaans als McDonald’s of Coca-Cola en niet meer weg te denken van de snelwegen aan de andere kant van de Atlantische oceaan.

Alero
Avalanche
Aveo
Blazer
Camaro
Caprice
Captiva
Chevy Van
Corsica
Corvette
Cruze
Epica
Kalos
Lacetti
Lumina
Matiz
Nubira
Orlando
Pick-up
Spark
Suburban
Tacuma
Tahoe
Trailblazer
Trans Sport
Trax
Volt

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Chevrolet rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!