Volvo taxeren? Eenvoudig online

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Volvo taxeren? Eenvoudig online

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Volvo aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merken-volvo

Het Zweedse automerk Volvo bestaat sinds 10 augustus 1926. Destijds werd het bedrijf opgericht als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF. Een jaar later produceerde Volvo zijn eerste auto, de Volvo OV4. Volvo staat bekend om zijn innovaties op het gebied van veiligheid. Zo komt het ontwerp van de driepuntsgordel van Nils Bohlin, een ingenieur werkzaam bij Volvo. Hij ontwierp de gordel al in 1959. Ook vandaag de dag nog scoren de Volvo-modellen allemaal maximaal in veiligheidstesten. 

De namen van de Volvo-modellen bestaan altijd uit één of twee letters die het type auto aanduiden en twee cijfers. De C-modellen zijn een coupé, de S-modellen een sedan, de V-modellen een stationwagon en XC-modellen zijn de Cross Country-types. De getallen beginnen bij 40 en lopen op tot 90. Hoe hoger het getal, hoe groter de auto. De Volvo V40 en de Volvo V60 zijn veruit de twee populairste Volvo-modellen, waarbij de eerste in hybride variant jarenlang de grote favoriet was bij leaserijders. 

240
340
440
460
480
740
850
940
960
C30
C70
S40
S60
S70
S80
S90
V40
V50
V60
V70
V90
XC60
XC70
XC90

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Volvo rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!