Mercedes taxeren? Direct de beste deal

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Mercedes taxeren? Direct de beste deal

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Mercedes aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merken-mercedes

Mercedes, voluit Mercedes-Benz, ontstond in 1928 door een fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en het bedrijf Benz & Cie van Carl Benz. De Duitse autofabrikant is vandaag de dag onderdeel van het merk Daimler AG. Het bekende logo van de producent van luxe-auto’s siert sinds 1910 op de radiateur van de meeste Mercedes-modellen. Het is dit logo in de vorm van een driepuntige ster die ervoor zorgt dat we een Mercedes-auto meestal al van verre herkennen. 

De populairste Mercedes-modellen zijn de C-Klasse, de E-Klasse en GLC. De C-Klasse is een ruime auto in een limousine, stationwagon, coupé en cabrio uitvoering. Datzelfde geldt voor de E-Klasse, die van zichzelf alleen nog een slagje groter is. De Mercedes GLC is een SUV die ook als coupé leverbaar is. Naast de personenauto’s van het merk, zien we in het straatbeeld ook de Mercedes V-klasse veel rijden. Dit is de geliefde bestelbus die ook heel handig is als je met een grote gezin of vriendengroep op vakantie gaat.

190-Serie(50)
200-Serie(97)
300-Serie(11)
AMG GT(28)
A-Klasse(1571)
B-Klasse(796)
C-Klasse(2799)
CL-Klasse(59)
CLA(579)
CLC(21)
CLK(264)
CLS(194)
E-Klasse(1706)
G-Klasse(141)
GL-Klasse(30)
GLA
GLA Klasse(253)
GLK-Klasse(50)
GLE Klasse(65)
GLE Coupé(39)
M-Klasse(382)
R-Klasse(37)
S-Klasse(483)
SL-Klasse(227)
SLK-Klasse(309)
SLS AMG(3)
V-klasse(43)
Viano(15)
Vito(67)
Citan Combi(9)
GLC-klasse(173)
GLS-klasse(23)
Maybach S-klasse
SLC(16)
Sprinter Combi(15)
Vito Tourer(6)

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Mercedes rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!