BMW taxeren – eenvoudig online

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » BMW taxeren – eenvoudig online

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw BMW aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merken-BMW

BMW is de afkorting van Bayerische Motoren Werke, wat verwijst naar de plek waar het hoofdkantoor van BMW te vinden is: de Duitse stad München in Beieren. Sinds de oprichting door Karl Friedrich Rapp in 1913 is het Duitse BMW producent van personenauto’s en motoren. BMW behoort samen met Audi en Mercedes tot het segment luxe-auto’s. Naast het merk BMW, produceert het bedrijf ook auto’s onder de merknaam Rolls-Royce en Mini. In China, de Verenigde Staten en Duitsland samen worden jaarlijks de helft van alle BMW’s verkocht.

De populairste BMW-modellen zijn de 2-serie, de 3-serie, de 5-serie en X1. BMW deelt zijn modellen onder in series en de zogenaamde X-modellen. De series zijn er van 1 tot en met 8. Binnen de meeste series is er dan weer de keuze tussen een coupé, cabrio of stationwagon. De X-modellen zijn er van de X1 tot X7. Deze auto’s zijn de SUV-versies binnen de series. Elke serie is uit te voeren als M-model. Dit zijn de sportversies voor de sportieve rijders. Uiteraard kan BWM ook wat betreft elektrische auto’s niet achterblijven. Daarvoor introduceerde het bedrijf de i-modellen. Vooral de i3 is populair en zien we steeds vaker in het straatbeeld terugkomen.

1-Serie
2-Serie Active Tourer
2-Serie
3-Serie
3-Serie GT
4-Serie
4-Serie Gran Coupé
5-Serie
5-Serie GT
6-Serie
6-Serie Gran Coupé
7-Serie
8-Serie
i3
i8
X1
X2
X3
X4
X5
X6
X7
Z1
Z3
Z4
Z8

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw BMW rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!