Opel taxeren? Eenvoudig online

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Opel taxeren? Eenvoudig online

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Opel aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merken-Opel

Het Duitse automerk Opel is sinds 2017 onderdeel van het Franse autoconcern PSA Group, waar ook Peugeot en Citroën toe behoren. Het was Adam Opel die het automerk in 1862 oprichtte, al duurde het toen nog tot 1899 voordat het bedrijf de eerste Opel-auto produceerde. Voor het in 2017 onderdeel werd van de PSA Group, behoorde Opel tot de General Motors-groep. Hierdoor werden sommige Opel-modellen onder andere merken van General Motors op de markt gebracht. 

Opel bracht door de jaren heen vele populaire modellen op de markt, waarvan sommige nog steeds verkrijgbaar zijn. Wie kent de Opel Corsa, de Opel Astra en de Opel Zafira niet? De Corsa behoort tot de categorie compacte auto’s en is al sinds 1982 verkrijgbaar. De Astra is een middenklasse auto die Opel in 1991 introduceerde als opvolger van de extreem populaire Opel Kadett. De Zafira is een MPV met plaats voor het hele gezin. De recent geïntroduceerde Opel Grandland X is een compacte SUV die in korte tijd enorm populair werd.

ADAM
Agila
Ampera
Antara
Ascona
Astra
Calibr
Cascada
Combo Tour
Corsa
Frontera
GT
Insignia
Kadett
Karl
Manta
Meriva
Mokka
MokkaX
Omega
Senator
Signum
Sintra
Speedster
Tigra
Vectra
Zafira
Crossland X
Grandland X
Movano
Vivaro

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Opel rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!