Dacia taxatie: direct de beste deal

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Dacia taxatie: direct de beste deal

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Dacia aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Dacia taxeren

Dacia is een Roemeens automerk dat in 1952 is opgericht als een staatsbedrijf voor onderdelen van vrachtwagens. Het heette toen UAP, Uzina de Autoturisme Pitești, verwijzend naar de stad waar de fabriek stond. De naam Dacia is afgeleid van Dacië, een gebied dat tegenwoordig Roemenië en Moldavië beslaat.

In 1967 werd de fabriek gemoderniseerd en geschikt gemaakt voor de productie van personenauto’s. Toen al werd gebruik gemaakt van technici van de Franse Renault-fabriek. In 1999 zou de Renault Groep een meerderheidsaandeel kopen in Dacia.

De Dacia staat net als de Duitse Trabant symbool voor het Oost-Europese communisme. In die periode was Dacia bepalend voor het straatbeeld in Roemenië. De Dacia 500 moest er in 1986 voor zorgen dat iedereen in Roemenië zich een auto kon permitteren, maar een echt succes werd de wagen niet.

De Roemeense revolutie zorgde voor een omslagpunt. West-Europa werd weer toegankelijk en daarmee konden Roemenen veel goedkopere tweedehands auto’s uit het buitenland halen. Het betekende een dieptepunt voor Dacia dat op zoek ging naar een West-Europese samenwerkingspartner. Dat werd in eerste instantie Peugeot.

Later zou Renault Dacia definitief inlijven. Pas toen kon het oorspronkelijk Roemeense automerk weer echt groeien. De Dacia Logan die in 2004 op de markt verscheen, zorgde voor een doorbraak. De auto kostte slechts tussen de 7.000 en 8.500 euro en was daarmee zo ongeveer de goedkoopste op de markt. De Dacia Logan was zo populair dat er een tweede fabriek in Rusland is bijgebouwd.

Dacia zal niet snel een hip merk worden. Het design laat nog steeds te wensen over, maar de auto heeft wel een solide plek op de markt weten te veroveren en voldoet aan alle moderne standaarden.

Duster
Lodgy
Logan
Logan MCV
Sandero
Sandero Stepway
Dokker

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Dacia rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!