Jeep taxatie: direct de beste deal

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Merken » Jeep taxatie: direct de beste deal

taxatie: direct de beste deal

Het ene moment reed je nog als een zonnetje, maar dan komt toch het moment dat je het tijd is voor iets nieuws. Oude auto eruit, maar wel tegen een goede prijs. Wat is uw auto nog waard? Autodirectdeal doet snelle, accurate en scherpe taxaties. Eenvoudig online. 

Waarom u verkopen via Autodirectdeal?

Hoe gehecht u ook bent aan uw , er komt een tijd dat afscheid nemen noodzakelijk is.  Autodirectdeal geeft u de zekerheid van de hoogste taxatiegarantie. Wat dat betekent voor de taxatie? Krijgt u elders een beter bod op uw auto, dan hoeft u het ons alleen te laten zien. Wij passen dan onze prijs voor u aan.  Jarenlange ervaring in combinatie met een snelle en persoonlijke aanpak maken Autodirectdeal favoriet bij veel automobilisten.

Dubbel voordeel

Het verkopen van uw auto online heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe auto vaak korting van autobedrijven wanneer u geen auto in hoeft te ruilen. Dus: online de beste prijs en bij het autobedrijf een scherpere prijs.

Denk daarbij niet dat het online inruilen van uw meer tijd kost. U vult alleen het taxatieformulier in. Akkoord met onze prijs? Dan komen wij langs om uw auto op te halen en we regelen alles met de RDW. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Voor iedere

Bij Autodirectdeal bieden we de beste deal voor iedere auto. Of het nu gaat om een jonge occassion, een schade- of sloopauto? Wij schatten uw op waarde. Vraag de taxatie aan en ontdek het zelf.

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service in heel Nederland

Meld uw Jeep aan

Wij nemen contact op voor de taxatie

Deal? Dan halen we de auto bij u op

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

merk-jeep

Jeep is officieel een Amerikaans automerk, maar de term wordt in de volksmond gebruikt voor elke 4×4 terreinwagen. Het is feitelijk de voorloper van de SUV. Oorspronkelijk is de wagen bedoeld als verkenningsvoertuig van het Amerikaanse leger.

Het originele model is het resultaat van een ontwerpwedstrijd die het Amerikaanse leger vlak voor de Tweede Wereldoorlog had uitgeschreven. De opdracht was om een licht verkenningsvoertuig van maximaal een kwart ton te ontwikkelen. Daarnaast waren er nog allerlei andere eisen, zoals vierwielaandrijving en een snelheid van minimaal 80 kilometer per uur op de snelweg.

Ford, Willys-Overland en American Bantam dienden ontwerpen in. Uiteindelijk won die laatste, maar het bedrijf was te klein om aan de grote vraag te voldoen van het leger in oorlogstijd en dus namen de andere twee de productie over. Alleen al in de Tweede Wereldoorlog produceerde Ford 278.000 Jeeps en Willys-Overland meer dan 335.000.

Na de oorlog ging Willys door met het maken van Jeeps. In 1947 kwam de eerste Jeep voor particulieren op de markt: de Jeep Jeepster, maar vanwege grote drukte stopte Willys daar weer mee. Langzaam gingen steeds meer autofabrikanten Jeeps maken, waaronder Kaiser, AMC, Renault en Chrysler. Jeep is tegenwoordig in handen van Fiat-Chrysler. Een van de bekendste Jeeps die momenteel over de Europese wegen rijdt is de Jeep Cherokee, maar mogelijk ben je ook wel bekend met de Jeep Wrangler, Jeep Renegade en de Jeep Patriot.

De Jeep staat symbool voor vrijheid en kracht. Het is een auto voor ruig terrein en voor mannen met lef. Het is een door en door Amerikaans merk voor het platteland. De grote wagens met veel paardenkrachten hebben immers niets te zoeken in het drukke stadsverkeer. Met een Jeep ga je de natuur in en ervaar je de kracht van de elementen. Je slipt door de modder en voelt de wind door je haar.

Cherokee
Commander
Compass
Gladiator
CJ
Grand Cherokee
Liberty
Patriot
Renegade
Wagoneer
Wrangler

Voordelen van Autodirectdeal.nl

Bij Autodirectdeal.nl houden we het graag eenvoudig. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij het inruilen van uw Jeep rekenen op onze vaste, duidelijke werkwijze

 
  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!
  • Gratis taxatie online & telefonisch
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland
  • Alle administratie direct in orde
  • Deal? Direct het geld op uw rekening!