Sloopauto verkopen in Amsterdam? Kies voor de specialist

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Lokaal » Sloopauto verkopen in Amsterdam? Kies voor de specialist

Ook in Amsterdam - Autodirectdeal.nl

De dag komt voor iedere auto. Dat duidelijk is dat iedere extra investering verloren geld is: dat het tijd is voor de sloop. Waar kunt u uw sloopauto verkopen in Amsterdam?

Bij een dealer of garage krijgt u vaak een lage bieding. Logisch: deze bedrijven hebben vaak extra werk aan het afvoeren van sloopauto’s. Kies daarom voor een online specialist.

Bij Autodirectdeal.nl helpen we klanten door heel Nederland. Wij halen graag uw sloopauto op uit Amsterdam. We zijn erop ingericht om ieder voertuig snel en efficiënt af te voeren. Het werk heel eenvoudig.

  • U voert op onze website de gegevens van uw auto in
  • Wij nemen contact op om het juiste bod te bespreken
  • Deal? Dan halen we de auto bij u op in Amsterdam

Wij maken het u makkelijk. We halen de auto op, regelen direct u betaling en regelen de vrijwaring. Uniek van Autodirectdeal.nl is de prijsgarantie. Prijzen op de automarkt kunnen soms schommelen. Heeft u elders een beter bod? Laat het ons weten. Dat passen we onze bieding aan.

Autodirectdeal.nl - voor iedere sloopauto in Amsterdam

Goed om te weten

Wat uw auto ook is: bij Autodirectdeal bieden we u de beste deal. Ook als het gaat om een schade- of sloopauto. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van voertuigen waar collega's van afzien. Daarom kunt u bij ons rekenen op de beste prijsgarantie.

Vul het taxatieformulier in of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service bij u in Amsterdam

Meld uw auto aan

Wij nemen contact op en brengen een bod uit 

Deal? Dan halen we de auto bij u op in Amsterdam

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

sloopauto Amsterdam

Amsterdam is een drukke stad om deel te nemen aan het verkeer

Amsterdam is zoals iedereen weet razend druk. Voor iedere autorijder is het zaak op te letten. Amsterdam is zich bewust van de verkeersrisico’s door bijvoorbeeld drukte. Steeds meer mensen verhuizen naar de hoofdstad, het aantal toeristen neemt steeds verder toe. Dit brengt natuurlijk allerlei verkeersrisico’s met zich mee. Het Meerjarenplan Verkeersveiligheid is opgesteld om de stad zo veilig mogelijk te maken. Het Amsterdamse verkeer wordt gelukkig steeds veiliger.

Amsterdam doet er alles aan om de stad veiliger te maken. De bedoeling van de Gemeente Amsterdam is om voor een veel veiliger verkeer te zorgen. Door het nemen van allerlei maatregelen wordt het verkeer voortdurend veiliger. Minder auto’s en meer fietsers en voetgangers is de insteek. Daarbij is het belangrijk dat nog meer mensen gebruik gaan maken van het openbaar vervoer. Nergens anders in Nederland is het O.V. zo goed geregeld. Genoeg alternatieven als je even zonder auto zit dus.

Gemeente Amsterdam is hard bezig om het verkeer veiliger te maken. De afgelopen jaren zijn er allerlei onderzoeken gedaan naar de verkeersveiligheid. Hieruit bleek bijvoorbeeld dat veel ongelukken op dezelfde plaatsen gebeuren. Deze zogenaamde ‘ blackspots’ zijn nu in kaart gebracht.

Door te kijken naar de gevaarlijke situaties is het verkeer veiliger geworden. Het aantal verkeersdeelnemers wordt door de gemeente bijgehouden in het speciale ‘Safety Performance Index’. Hieruit bleek bijvoorbeeld dat slechts 23% van de snorfietsers zich aan de wettelijke aanbevolen snelheid houdt.

Amsterdam verkeer is continu in beweging. De gemeente doet voortdurend onderzoek naar gevaarlijke situaties en neemt maatregelen. Doordat er steeds minder gevaarlijke situaties zijn, minder ongelukken zijn het gevolg. Het siert deze stad hoe ze omgaan met alle drukte in het verkeer.

Waar je ook woont in Amsterdam: Autodirectdeal.nl komt bij je langs voor de beste deal. Wij halen je auto volgens afspraak op. En volgens afspraak betekent: directe betaling, directe vrijwaring en het directe vervoer van je auto. Je hoeft er zelfs niets aan te doen. In iedere woonwijk komen we graag langs:

Nieuw West

Geuzenveld-Slotermeer-Sloterdijk
Osdorp
De Aker, Sloten en Nieuw Sloten
Slotervaart

Westerpoort

Sloterdijkgebied
Havengebied
Geuzenveld-Slotermeer-Sloterdijk
Westerpark

Noord

Banne Buiksloot
Buiksloterdijk/Nieuwendammerdijk
Buikslotermeer
Elzenhagen
IJplein/Vogelbuurt
Kadoelen
Noordelijke IJ-oever
Oostzanerwerf
Tuindorp Buiksloot
Tuindorp Nieuwendam
Tuindorp Oostzaan
Volewijck
Waterland
Waterlandpleinbuurt

West

De Baarsjes
Bos en Lommer
Oud-West
Westerpark

Centrum

Centrum Oost
Centrum West

Zuid

Buitenveldert en Zuidas
De Pijp
Oud-Zuid
Rivierenbuurt

Oost

IJburg en Zeeburgereiland
Indische Buurt
Oostelijk Havengebied
Oud-Oost
Watergraafsmeer

Zuidoost

Amstel III en ArenAPoort
Gaasperdam en Driemond
EGK-buurt (Bijlmer Oost)
Venserpolder en FD-buurt
Vogeltjeswei en Amsterdamse Poort
H-buurt

Zó herkent u Autodirectdeal.nl

Eenvoud. Dat is kenmerkend voor Autodirectdeal.nl. We zijn specialisten. Waar andere spelers het liefste afzien van afgeschreven auto's, daar zijn wij erop ingericht. Ieder zijn vak. Daarom kunnen wij u de unieke beste prijs garantie bieden. Maar het zorgt er ook voor dat we bij een deal snel bij u langskomen in Amsterdam om alle zaken rond te maken. Betaling, vrijwaring en het afvoeren van uw auto.

In het kort

  • Snelle taxatie: zowel via de website als telefonisch
  • Gespecialiseerde ophaalservice
  • In heel Nederland - ook Amsterdam 
  • Geen gedoe: we regelen alles voor u
  • Deal? Direct uw geld uitbetaald
  • Uniek: onze beste prijs garantie

Ontdek zelf wat we voor u kunnen betekenen!