Sloopauto verkopen in Utrecht? Kies voor de specialist

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Lokaal » Sloopauto verkopen in Utrecht? Kies voor de specialist

Ook in Utrecht - Autodirectdeal.nl

De dag komt voor iedere auto. Dat duidelijk is dat iedere extra investering verloren geld is: dat het tijd is voor de sloop. Waar kunt u uw sloopauto verkopen in Utrecht?

Bij een dealer of garage krijgt u vaak een lage bieding. Logisch: deze bedrijven hebben vaak extra werk aan het afvoeren van sloopauto’s. Kies daarom voor een online specialist.

Bij Autodirectdeal.nl helpen we klanten door heel Nederland. Wij halen graag uw sloopauto op uit Utrecht. We zijn erop ingericht om ieder voertuig snel en efficiënt af te voeren. Het werk heel eenvoudig.

 • U voert op onze website de gegevens van uw auto in
 • Wij nemen contact op om het juiste bod te bespreken
 • Deal? Dan halen we de auto bij u op in Utrecht

Wij maken het u makkelijk. We halen de auto op, regelen direct u betaling en regelen de vrijwaring. Uniek van Autodirectdeal.nl is de prijsgarantie. Prijzen op de automarkt kunnen soms schommelen. Heeft u elders een beter bod? Laat het ons weten. Dat passen we onze bieding aan.

Autodirectdeal.nl - voor iedere sloopauto in Utrecht

Goed om te weten

Wat uw auto ook is: bij Autodirectdeal bieden we u de beste deal. Ook als het gaat om een schade- of sloopauto. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van voertuigen waar collega's van afzien. Daarom kunt u bij ons rekenen op de beste prijsgarantie.

Vul het taxatieformulier in of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Hoe gaan we te werk

Service bij u in Utrecht

Meld uw auto aan

Wij nemen contact op en brengen een bod uit 

Deal? Dan halen we de auto bij u op in Utrecht

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

sloopauto utrecht

Utrecht: Aantrekkelijk en bereikbaar

Utrecht is een populaire stad om te wonen en te werken. Ook toeristen en dagjesmensen weten de stad te vinden. Er is steeds meer verkeer Utrecht. De gemeente wil de stad gezond, aantrekkelijk en bereikbaar houden. Daarom heeft Utrecht, samen met betrokkenen, plannen gemaakt om dit zo te houden en daar waar nodig te verbeteren. In de stad en in jouw straat.

Meer ruimte voor fietsers en voetgangers

Fietsen en lopen is gezond. Bovendien is het veiliger en duurzamer dan andere vormen van vervoer. Utrecht investeert dan ook in meer ruimte en vaker voorrang voor jou als fietser of voetganger. Ook stimuleert de gemeente mensen om voor woon-werkverkeer meer de fiets te gebruiken of te gaan lopen.

Differentiatie in autobereikbaarheid

Elk gebied in de stad is anders en daarom zijn de maatregelen ook per gebied verschillend. De stad maakt duidelijker verschil tussen bestemmingsverkeer en doorgaand verkeer Utrecht, waarbij doorgaand verkeer zoveel mogelijk om de stad heen geleid wordt.

Openbaar vervoer

De gemeente stimuleert mensen om meer met het openbaar vervoer te gaan. Een goed werkend openbaar vervoer binnen de regio én in de stad is daarom heel belangrijk. De stad werkt samen met Rijk en provincie om snel, frequent en comfortabel OV aan te leggen. Openbaar vervoer moet een goed alternatief zijn voor wie lopen of fietsen niet mogelijk is.

Verkeersveiligheid

Om de verkeersveiligheid te vergroten wil de stad de maximum snelheid op bijna alle wegen in Utrecht verlagen naar 30 kilometer per uur. Dit zal in veel gevallen gebeuren door de wegen te versmallen en de fietsers en voetgangers meer ruimte te geven. Het wordt dan bijvoorbeeld makkelijker om over te steken of in te voegen.

Zo doet de stad er alles aan om ongelukken te voorkomen. Ondanks de maatregelen toch je auto total loss of rijp voor de sloop? Wij helpen je graag. Vraag direct een taxatie aan!

We komen op iedere plek in Utrecht. In welke wijk je ook woont: wij komen langs om je auto direct op  te halen. Zonder gedoe. Je kunt rekenen op directe betaling, vrijwaring en het afvoeren van je voertuig. Zo eenvoudig kan het zijn.

Zo kom je Autodirectdeal.nl tegen in de wijken:

 • Binnenstad
 • Leidsche Rijn
 • Noordoost
 • Noordwest
 • Oost
 • Overvecht
 • Vleuten-De Meern
 • West
 • Zuid
 • Zuidwest

Waar mogen we jou bezoeken?

 

 

Zó herkent u Autodirectdeal.nl

Eenvoud. Dat is kenmerkend voor Autodirectdeal.nl. We zijn specialisten. Waar andere spelers het liefste afzien van afgeschreven auto's, daar zijn wij erop ingericht. Ieder zijn vak. Daarom kunnen wij u de unieke beste prijs garantie bieden. Maar het zorgt er ook voor dat we bij een deal snel bij u langskomen in Utrecht om alle zaken rond te maken. Betaling, vrijwaring en het afvoeren van uw auto.

In het kort

 • Snelle taxatie: zowel via de website als telefonisch
 • Gespecialiseerde ophaalservice
 • In heel Nederland - ook Utrecht 
 • Geen gedoe: we regelen alles voor u
 • Deal? Direct uw geld uitbetaald
 • Uniek: onze beste prijs garantie

Ontdek zelf wat we voor u kunnen betekenen!