Inname sloopauto: eenvoudiger dan u denkt

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

De inname van uw sloopauto is zo geregeld. Waar u ook woont in Nederland en in wat voor staat uw auto ook is, wij komen hem bij u ophalen. Daar hoeft u geen enkele moeite voor te doen. Wij nemen alles uit handen.

Snelle afwikkeling inname sloopauto

Niemand heeft graag lange tijd een sloopauto voor de deur staan. U wilt hem het liefst zo snel mogelijk kwijt. Dat kan worden geregeld. Als u op onze website uw kenteken invult, komen we direct langs voor een taxatie. Lukt het om tot overeenstemming te komen dan zou het zomaar kunnen dat uw sloopauto binnen 24 uur weg is. De inname van de sloopauto handelen we direct met u af.

Vergoeding voor inname sloopauto

Vroeger bestond er nog zoiets als een verwijderingsbijdrage. Dat was een bedrag wat u verplicht was te betalen. Gelukkig bestaat dat niet meer. Sterker nog, u kunt een behoorlijk groot bedrag krijgen voor uw auto die ogenschijnlijk niets meer waard is. De vergoeding voor uw sloopauto hangt natuurlijk af van de staat van het voertuig. U krijgt in ieder geval een bedrag voor het oud ijzer, maar daarnaast zijn er mogelijk nog onderdelen of accessoires waar u een mooie prijs voor kunt krijgen. Dit kan oplopen tot honderden euro’s.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

  • Gratis taxatie bij u voor de deur!

  • Direct het geld op uw rekening!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Alle documenten geregeld

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk stoppen met het betalen van wegenbelasting. Ook bent u graag direct vrijgesteld van de APK-verplichting. Dat regelen wij voor u. U ontvangt van ons meteen een vrijwaringsbewijs van het RDW. Zo hoeft u per direct niets meer voor uw sloopauto te betalen. Dat scheelt.

Overal in Nederland

Van Maastricht tot Groningen en van Goes tot Winterswijk, in welke uithoek van Nederland u ook woont, wij komen langs voor de inname van uw sloopauto. Dat is voor ons geen enkel probleem. Als u contact met ons opneemt, komen we zo snel mogelijk naar u toe en voor u het weet bent u van die sloopauto verlost.

Zo gaat Autodirectdeal te werk

Om te bepalen wat de waarde van uw sloopauto is, kunt u het best een afspraak maken met een taxateur van Autodirectdeal. Die zal de waarde van uw sloopauto vaststellen. Daarbij kijkt hij niet enkel naar de kilometerstand of de gebruiksschade, maar controleert hij bijvoorbeeld ook of de motor nog goed loopt en of kleine mankementen toch nog te repareren zijn. Zo’n taxatie duurt hooguit een half uur.

Mogelijk maakt een testrit deel uit van het taxatieproces. Daarna zal Autodirectdeal een bod uitbrengen en de verdere afhandeling voor zijn rekening nemen. Gaat u akkoord met het bod dan gaat het snel. Autodirectdeal zorgt voor het vrijwaringsbewijs, haalt de auto op en betaalt de afgesproken prijs. Met zo min mogelijk moeite krijgt u zo de allerbeste prijs voor uw auto.

Autogegevens

Gratis taxatie

Direct geld

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!