Sloopauto aanbieden: in 4 stappen van uw auto af

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Een sloopauto aanbieden, hoe moet dat eigenlijk? Net als de meeste mensen bent u niet dagelijks met total loss-verklaringen, taxaties of vrijwaringsbewijzen bezig. Geen nood, neem contact met ons op en alles wordt voor u geregeld. Wij leggen u in 4 stappen uit wat er gebeurt na het aanbieden van een sloopauto.

1. Sloopauto aanbieden bij erkend demontagebedrijf

Het RDW, voorheen de Rijksdienst voor het Wegverkeer, schrijft voor dat auto’s alleen maar mogen worden gesloopt door bedrijven die bij het RDW zijn aangemeld. Vanzelfsprekend is Autodirectdeal erkend door en aangemeld bij deze overheidsdienst. Neem contact met ons op en wij maken direct een afspraak voor een taxatie.

2. Taxatie sloopauto

Een van onze medewerkers komt bij u langs om de auto te taxeren. Op basis van het bouwjaar, de kilometerstand, de waarde van de accessoires en onderdelen zal hij op een bepaalde prijs uitkomen. Daarnaast ontvangt u nog een bedrag per kilo oud ijzer. Autodirectdeal garandeert u de beste prijs. Krijgt u ergens anders een hoger bedrag? Laat het ons weten.

3. Inname sloopauto


De medewerker geeft u de afgesproken vergoeding contant en neemt de auto direct mee. Hij zal het kenteken voor u afmelden bij het RDW en overhandigt u de vrijwaringsdocumenten. Daarmee hoeft u per direct geen wegenbelasting meer te betalen en bent u vrijgesteld van de APK-keuring.

Bent u het kentekenbewijs kwijt of verloren, geen zorgen. Laat het ons direct weten, zodat we bij het RDW een demontagecode kunnen aanvragen.

4. Afmelden bij verzekering

Als u het vrijwaringsbewijs en de afgesproken vergoeding heeft ontvangen dan nemen wij de auto mee, zodat u er geen last meer van heeft. De auto is al uitgeschreven en vrijgesteld van APK. Het enige wat u zelf nog even moet doen is het opzeggen van de autoverzekering, zodat u niet voor niets premies betaalt. Een sloopauto aanbieden was nog nooit zo gemakkelijk.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

  • Gratis taxatie bij u voor de deur!

  • Direct het geld op uw rekening!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Zo gaat Autodirectdeal te werk

Om te bepalen wat de waarde van uw sloopauto is, kunt u het best een afspraak maken met een taxateur van Autodirectdeal. Die zal de waarde van uw sloopauto vaststellen. Daarbij kijkt hij niet enkel naar de kilometerstand of de gebruiksschade, maar controleert hij bijvoorbeeld ook of de motor nog goed loopt en of kleine mankementen toch nog te repareren zijn. Zo’n taxatie duurt hooguit een half uur.

Mogelijk maakt een testrit deel uit van het taxatieproces. Daarna zal Autodirectdeal een bod uitbrengen en de verdere afhandeling voor zijn rekening nemen. Gaat u akkoord met het bod dan gaat het snel. Autodirectdeal zorgt voor het vrijwaringsbewijs, haalt de auto op en betaalt de afgesproken prijs. Met zo min mogelijk moeite krijgt u zo de allerbeste prijs voor uw auto.

Autogegevens

Gratis taxatie

Direct geld

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!