Sloopauto zonder papieren verkopen: is dat mogelijk?

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Een sloopauto zonder papieren verkopen, kan dat eigenlijk wel? In principe heb je toch een kentekenbewijs nodig als je een auto verkoopt? Dat is inderdaad waar, maar dat geldt niet voor een sloopauto. Ook zonder kentekenbewijs en andere geldige papieren komen wij de sloopauto gewoon bij u ophalen.

Een sloopauto zonder papieren: hoe gaat dat dan?

Die sloopauto gebruikt u al een tijdje niet meer. Niet zo gek dus dat u het papieren kentekenbewijs, de overschrijvingsdocumenten of de tenaamstellingscode kwijt bent. Mogelijk heeft u ook geen kentekenborden meer op uw auto. Geen zorgen, voor sloopauto’s maakt het RDW een uitzondering. Die kunt u toch gewoon kwijt, ook zonder papieren of kentekenplaten. Als u ons laat weten dat u het kentekenbewijs kwijt bent dan vragen wij bij het RDW een demontagecode aan en kunt u de auto zonder problemen bij ons inleveren. Zolang u maar niet met de auto gaat rijden. Dan heeft u uiteraard wel een kentekenplaat nodig.

Wanneer wel kentekenbewijs nodig?

Als u de papieren kwijt bent van uw auto dan is het een stuk lastiger om de wagen te verkopen aan een particulier of gewoon autobedrijf. Dan bent u namelijk wel verplicht om een nieuw kentekenbewijs aan te vragen. Ook het overschrijvingsbewijs dient u dan bij u te hebben. Dit kunt u regelen via de website van het RDW. Daar heeft u dan wel een DigiD-code voor nodig. Ook zijn er kosten verbonden aan de aanvraag van de documenten. Het is een relatief kostbare oplossing voor een auto die rijp is voor de sloop.

Zonder papieren uw sloopauto verkopen

Vermoedelijk wilt u zo snel mogelijk van uw sloopauto af. U heeft geen zin in het gedoe dat het aanvragen van een nieuw kentekenbewijs met zich meebrengt. De snelste, beste en goedkoopste oplossing is dan om contact met ons op te nemen. Wij zorgen voor de demontagecode, zodat u helemaal niets hoeft aan te vragen of te betalen. Sterker nog, wij bieden u een mooie vergoeding en handelen de verkoop van uw sloopauto binnen 24 uur af.

Voordelen van Autodirectdeal.nl

  • Altijd gegarandeerd de beste prijs!

  • Gratis taxatie bij u voor de deur!

  • Direct het geld op uw rekening!

  • Gratis ophaalservice in het hele land!

  • Alle administratie direct in orde!

  • Binnen 24 uur is alles geregeld!

Direct een gratis taxatie ontvangen?

Wilt u net als velen voor u gegarandeerd de beste prijs voor uw auto? Laat het dan nu weten. We kunnen morgen nog voor uw deur staan.

Zo gaat Autodirectdeal te werk

Om te bepalen wat de waarde van uw sloopauto is, kunt u het best een afspraak maken met een taxateur van Autodirectdeal. Die zal de waarde van uw sloopauto vaststellen. Daarbij kijkt hij niet enkel naar de kilometerstand of de gebruiksschade, maar controleert hij bijvoorbeeld ook of de motor nog goed loopt en of kleine mankementen toch nog te repareren zijn. Zo’n taxatie duurt hooguit een half uur.

Mogelijk maakt een testrit deel uit van het taxatieproces. Daarna zal Autodirectdeal een bod uitbrengen en de verdere afhandeling voor zijn rekening nemen. Gaat u akkoord met het bod dan gaat het snel. Autodirectdeal zorgt voor het vrijwaringsbewijs, haalt de auto op en betaalt de afgesproken prijs. Met zo min mogelijk moeite krijgt u zo de allerbeste prijs voor uw auto.

Autogegevens

Gratis taxatie

Direct geld

Tevreden klanten

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Zij profiteerden van de hoogste prijsgarantie. U ook? Vraag dan nu een taxatie aan.

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!