Dieselauto APK laten keuren: hoe werkt dat?

Razendsnel de beste prijs. Start direct:

Autodirectdeal » Diesel » Dieselauto APK laten keuren: hoe werkt dat?

Dieselauto APK laten keuren: hoe werkt dat?

Het is de gewoonte dat je jouw auto eens in de zoveel tijd laat keuren. Maar wat zijn de regels ten opzichte van de verschillende type auto’s?

Een dieselauto APK laten keuren werkt als volgt: een dieselauto moet drie jaar na de eerste toelating voor het eerst APK gekeurd worden. Daarna moet de auto ieder jaar APK gekeurd worden. Dit is anders dan een auto die op benzine rijdt. Deze auto moet na de eerste toelating na vier jaar gekeurd worden. De volgende vier jaar wordt de auto een keer in de twee jaar gecheckt.

Dieselauto na APK verkopen

Wanneer je jouw dieselauto wilt verkopen kun je dit zowel met als zonder APK doen. Toch gaat het verkoop van je auto gemakkelijker en sneller wanneer deze recent APK gekeurd is. Een nieuwe APK zal de koper van de auto kosten schelen en daardoor is je auto aantrekkelijker om te kopen. Je oude dieselauto verkopen kan bij Autodirectdeal.nl. Ontdek de waarde van je auto en handel de verkoop direct af. Vraag eenvoudig en snel een offerte aan bij Autodirectdeal.nl en laat een medewerker langskomen. De medewerker komt bij je langs en zal direct de waarde van je auto bepalen.

dieselauto apk

Zonder APK je oude dieselauto verkopen

Bij Autodirectdeal.nl verkoop je jouw dieselauto ook gemakkelijk en snel zonder APK. Het maakt hierbij dus niet uit of het gaat om een afgekeurde auto of een oude dieselauto die niet meer aan de milieuregels voldoet. Maak online een afspraak en neem nu nog afscheid van je oude dieselauto. Dit is het moment om je auto te verkopen, met of zonder APK.

Vaak krijg je online een betere prijs dan bij een garage of dealer. Hier profiteer je optimaal van bij de verkoop van jouw oude dieselauto. Ontdek het zelf.

Hoe gaan we te werk

Auto gegevens

Gratis taxatie

Direct gegevens

Direct een taxatie?

Een prijsindicatie aanvragen kan snel en eenvoudig met onze taxatietool. Vul uw kenteken in en maak een afspraak voor taxatie. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Laaste nieuws

Nieuwe eigenaar Autodirectdeal!

Afscheid nemen van je diesel: 3 redenen op een rij

Dieselauto belasting: hoeveel moet je betalen?

Dieselauto toeslag betalen voor de uitstoot van fijnstof

Dieselauto APK laten keuren: hoe werkt dat?